Istid

Istid udefra Istid indefra med neonlys Chokolade is med popcorn Nitrogen hos Istid ISTID

Foråret nærmer sig, og det betyder at en masse is-forretninger har åbnet op for deres nye is-sæson.ISTID på Nørrebro er et must-visit, hvis du er vild med is, og her får du endda lidt udover det sædvanlige. ISTID, ejet af Anniken Sand og Nina Saroori, er nemlig en is-butik, hvor isen bliver lavet på flydende nitrogen. Isen er virkelig frisklavet, og nitrogenet bliver hældt i lige foran øjnene på dig, og vupti så har du pludselig en is. Det er en super cool oplevelse. Udover at du selvfølgelig selv kan sammensætte din is, lige som du vil med både smag og et hav af forskellige toppings, har ISTID også 4 forskellige sammensætninger tilegnet nogle af deres is-entusiaster så som; The Milkman og Isdamen. Jeg fik selv The Little Princess, hvilket er en vegansk chokoladeis med karamelliserede popcorn. Den var super lækker, og den perfekte sammensætning af sødt og salt, sprødt og cremet. En virkelig god, lækker og atypisk-på-den-gode-måde is-oplevelse.

Hvor?

Jægersborggade 13, 2200 København N

Hvornår?

Man-fre: 13.00-18.00 og lør-søn: 12.00-18.00

Andet?

http://www.istid.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *