Fischer

Visit kort Morgenmad med småretter Interiør Laks med fennikel hos Hos Fischer Fischer

OBS! Fischer har i stedet for pasta og morgenmad sat fokus på pizza, antipasti og vin. Derudover laver Fischer social dining med kok Rasmus Grønbech torsdag-lørdag. Jeg kan garantere dig for det er lækkert alligevel. “Fischer” kalder sig et italiensk pastaværtshus – men på det intime gamle værtshus kan du faktisk også få en forrygende morgenmad fra onsdag til søndag. Hos Fischer er drevet af David Fischer (tidligere kok på michelin-restaurant), som formår at skabe solide, enkle og meget velsmagende retter af gode råvarer. Jeg kan især anbefale deres ristede rugbrød med røræg og letz laks samt deres fladblød med tomat, gedeost, dadler og basilikum. Dog var alt vi bestilte meget veltilberedt og frisklavet. Stedet er det jeg vil beskrive som essensen af hyggeligt, og skaber gode rammer for lange gode middage med en afslappet tilgang, hvor du både kan rafle om regningen og få et par øl til noget fodbold. Min kæreste og jeg fik 5 retter til deling samt 2 gang juice for ca. 350 kr. Kaffen er gratis indtil kl. 10, hvilket er en super service. Jeg skal helt sikkert besøge Hos Fischer igen, og næste gange må den stå på pasta.

Hvor?

Victor Borges plads 12, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-lør: 17.00-22.30 og søndag: lukket

Andet?

https://hosfischer.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *