Anker Chokolade

Vindue med gule markiser 3 små chokolader Chokolader Produkter og vin hos Anker Chokolade Anker Chokolade

Jeg har længe gerne ville prøve Anker Chokolade, og endelig fik jeg lagt vejen forbi deres nyeste butik på Nørrebro. Og det er bestemt ikke sidste gang, jeg kigger forbi. Alt chokoladen er håndlavet og bestående af fairtrade chokolade, som også kan mærkes på kvaliteten. Smagene er varierende, og tilpasser sig til sæsonen. Samtidig kan du finde smage, som ikke er helt traditionelle, hvilket er dejligt nytænkende. Deres flødebolle med lakrids var fuldkommen eminent, og det samme gjalt chokoladen, som udover at være virkelig dekorativ i flotte farver, smukke former og blank overflader også smagte så englene sang. Jeg var især vild med deres “æble” (danske æbler, brunet smør, vanilje, hvid chokolade) og deres “havtorn” (havtorn, hvid chokolade). Mikkel Anker (tidligere kok på michelin-restauranterne Kiin Kiin og Søllerød Kro, og nu ejer af Anker Chokolade) som stod i butikken, var virkelig sød til at give os en virkelig god betjening med både præcis guiding af vine og chokolade. Alt i alt en super stor anbefaling herfra!

Hvor?

Jagtvej 125, 2200 København N (Har også butik på Vesterbro)

Hvornår?

Man-tors: 11.00-18.30, fredag: 11.00-19.00, lørdag: 11.00-17.00 og søndag: lukket

Andet?

https://www.ankerchokolade.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *