La Dispensa

Skilt Køleskabe med varer Croissanter på hylderne Delikatesser på hylderne Croissant og kanel croissant hos La Dispensa La Dispensa

Det helt nye mini-marked med italienske noter, La Dispensa, er netop åbnet på Jægersborggade her i marts måned. Det lille marked består af nøje udvalgte danske og italienske delikatesser og varer, hvor der er lagt høj fokus på kvalitet, økologi og lokalitet. På hylderne i de små lokaler finder du fx. fermenterede grøntsager, færdigretter, vine fra Il Buco Importazione, olivenolie, ris, mel, nødder, oste og andre lækkerier. Bagværket kommer også fra den famøse søster Il Buco. Udover fx. at bage de nybagte lækre croissanter og brød, producerer de også friske pasta-saucer og pasta, som er klar til at tage direkte med hjem i køkkenet. La Dispensa er altså det perfekte sted at gå hen, hvis du skal lave en rigtig god middag. Her kan du købe delikatesser, som du véd er i god kvalitet og valgt med omtanke – og så kan du jo passende lige tage en croissant med på vejen.

Hvor?

Jægersborggade 25, kld.,2200 København N

Hvornår?

Man-søn: 10.00-20.00

Andet?

https://www.ladispensa.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *