Enigma Kantina

Indgangen Kantina Salat med rodfrugter hos Enigma Butikken i Enigma Kantina Enigma

Et sted, hvor man ikke lige umiddelbart tænker på at tage hen at spise frokost, er på et posthus – men Enigma er, udover at være et posthus, også et museum (udstillinger i 2019), der har en virkelig lækker café tilknyttet, kaldet Kantina. Kantina ligger i et stort åbent areal, som de kalder for “torvet”. Her kan du udover at spise god mad, også købe forskellige designvarer fra diverse kunstnere, og opleve aktiviteter så som workshops og oplæsning. Torvet er skønt indrettet, meget afslappet og et godt sted til både børnefamilier og studerende der vil arbejde på deres computer. På menuen finder du fx. forskellige nordiske fladbrød, dagens salat, croque madame, deleretter og forskelligt sødt. Det jeg fik, var virkelig velsmagende og super frisklavet med sprøde grøntsager. Ikke en finger at sætte på det. I weekenden er der brunch med alt, hvad hjertet begærer, hvor du kan vælge mellem 5 og 7 retter. Kantina drives af Meyers, som igen formår at levere mad af høj kvalitet. Enigma (og dermed også Kantina) ligger lige ved Fælledparken, så det ville være det perfekte sted at tage hen efter din gåtur i parken. Psst! Du kan også tage din mad som takeaway, så du kan sidde udendørs på græsset.

Hvor?

Øster Alle 1, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-tirs: 11.00-18.00, ons-fre: 11.00-21.00 og lør-søn: 10.00-16.00

Andet?

http://www.enigma.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *