Andersen & Maillard

Andersen & Maillard menu – Anbefaling af Johanne Schack Surdejsbrød med ost hos Andersen & Maillard – Anbefaling af Johanne Schack Interiør hos Andersen & Maillard – Anbefaling af Johanne Schack Croissant hos Andersen & Maillard – Anbefaling af Johanne Schack Bageriet hos Andersen og Maillard Nordhavn – Anbefaling af Johanne Schack Andersen & Maillard

For blot lidt over 1 måned siden åbnede Milton Abel bageriet og kaffestedet: Andersen & Maillard.  Andersen & Maillard ligger i en stor hjørnebygning på Nørrebrogade, og stedet emmer af cool atmosfære. Betonvægge og -gulv, træmøbler, terrazzo overflader, grønne planter og ikke mindst en kæmpe sølvfarvet kafferister danner rammer om gæsterne, som træder ind på Andersen & Maillard. Der er ingen seating, du bestiller i baren og henter kaffen samme sted – og netop det er med til at gøre stedet super rart og afslappet. Menuen i bageriet er simpel og overskuelig, fx. fåes pocheret æg m. surdejsbrød, 2 slags panini eller surdejstallerken. For ej at forglemme deres croissanter som fåes i 3 forskellige varianter (plain, espresso glaseret el. kanel glaseret). Jeg kan klart anbefale deres surdejsbrød, som er vanvittig lækkert, og derudover fik jeg både smagt den plain croissaint og den kanel glaseret – og jeg vil sige at det er de bedste croissanter, jeg har fået til dags dato. Lune og i perfekte lækre lag.  Priserne er meget medgørlige, hvor jeg fik 1 surdejs-tallerken, 1 croissant og 1 americano til kun 100 kr. Andersen & Maillard har også åbnet et bageri ude i Nordhavn (nederste billede). Kvaliteten og smagen er fuldstændig i top. Helt sikkert et besøg værd!

Hvor?

Nørrebrogade 62, 2200 København & Göteborg Plads 19, 2150 Nordhavn

Hvornår?

Nørrebro: Man-søn: 7.00-19.00
Nordhavn: Man-fre: 7.00-18.00 og lør-søn: 8.00-18.00

Andet?

http://www.andersenmaillard.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *