Nordisk Falafel

Fronten Disk Falafler hos Nordisk Falafel Nordisk Falafel

Nu har jeg prøvet Nordisk Falafel 3 gange, og det forbliver altså et hit. Så ville lige tippe jer om stedet. Nordisk Falafel er beliggende på Nordre Frihavnsgade og er helt sikkert et af mine nye yndlings-takeaway-steder på Østerbro. Hos Nordisk Falafel er falaflerne selvfølgelig i fokus, og det kan man i den grad godt smage. De er super godt tilberedt: med en sprød knasende yderside og en blødere midte. Jeg har både fået dem i en falafel sandwich (put endelig feta i!), og i en “lille ret”, og begge ting spiller max i kombination med de velsmagende salater. Salaterne er dejlig sprøde, og oftest bestående af forskellige kål-kombinationer og granatæbledressing. Udover forskellige retter med falafel, kan du også finde fx. aubergine sandwich og hummus på menukortet – alt er vegetarisk, og der er også retter til veganere. Man skal lige være obs på, at stedet kun har meget få siddepladser på højstole indendørs (flere udendørs til om sommeren), så jeg vil anbefale dig at købe tingene med hjem. Nordisk Falafel er et must-try for falafel elskere. Psst! Du kan også prøve dig af med at lave falafler derhjemme med en opskrift fra Yusef Houji som er indehaver af Nordisk Falafel (https://www.dr.dk/mad/opskrift/falafel-opskrift-fra-nordisk-falafel)

Hvor?

Nordre Frihavnsgade 55, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-tors: 11.00-21.00, fre: 15.00-21.00, lør: 11.00-21.00 og søndag: 12.00-21.00

Andet?

https://www.nordiskfalafel.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *