Father Carpenter Coffee

Gårdhave Højborde Gulerodskage og kaffe Indgangen hos Father Carpenter Coffee Father Carpenter Coffee

Sidste indlæg til Berlin i denne omgang kommer til at handle om hyggelige Father Carpenter Coffee. FCC ligger  i et virkelig skønt område med en masse fede butikker – dermed sagt er det altså et super sted at slappe af efter en lang dags shopping. FCC har lokaler inde i en forholdsvis “gemt” baggård væk fra gadens støj. Her har de en række forskellige lokaler og dermed også rigtig mange siddepladser både inden- og udendørs, hvilket er et stort plus. Kaffen er tip top og den økologiske gulerodskage ligeså. Udover kaffe, the, kakao, is-drikke mm. fåes også forskelligt spiseligt på menuen, heriblandt: bananbrød, avocado på surdej, forskellige fyldte baguettes, grød – og der er såmænd også mulighed for at sammensætte din helt egen morgenmad. Father Carpenter Coffee er ihvertfald et virkelig hyggeligt og roligt sted, jeg klart kan anbefale.

Hvor?

Muenzstrasse 21 – 1.Hof, 10178 Berlin

Hvornår?

Man-fre: 9.00-18.00, lør: 10.00-18.00 og søndag: lukket

Andet?

https://www.facebook.com/fathercarpentercoffee/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *