Voo Store

Neon skilt foran butikken Duftlys og bøger Tøj Blade på væggen hos Voo Store Voo Store

Voo Store minder mig mest om alt om Berlins svar på danske Wood Wood (som forresten også har en filial i Berlin), og er altså en super cool butik med masser af attitude. Voo Store rummer hele 300 kvadratmeter  inkl. en lille café. Selve butikken ligger inde i en yndig lille baggård væk fra gadens larm midt i Kreuzberg (som er et virkelig nice område). I butikken fåes både tøj fra internationale og lokale designere, samt forskellige beauty produkter, smykker, bøger og magasiner, ligesom du kan finde ting til boligen. Efter du har shoppet, kan du passende købe en kop kaffe eller the samt noget lækkert nybagt at spise fra Companion Coffee, som er caféen der ligger inde i Voo Store. Hvis du ikke når at smutte forbi, har Voo Store også en rigtig fin webshop, hvor du har mulighed for at købe diverse varer.

Hvor?

Oranienstraße 24, 10999 Berlin

Hvornår?

Man-lør: 10.00-20.00 og søndag: lukket

Andet?

https://www.vooberlin.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *