Love Stories

Love Stories set udefra Undertøj Nattøj Natmasker Love Stories

I kender måske allerede Love Stories fra København, men Love Stories’ butik i Berlin er alligevel meget anbefalelsesværdig. Interiørmæssigt er butikken smukt sat op, og i de enkle rammer med de varme farver, formår undertøjet virkelig at komme til sin ret. Man får lyst til at købe det hele med hjem! Jeg er især vild med Love Stories, da de formår at mixe både materialer, mønstre og farver, og dermed skiller sig en hel del ud fra de traditionelle undertøjs-forretninger, som man kender dem. Hos Love Stories kan du, udover at købe undertøj, fx. også købe nattøj, natbriller, badetøj og joggingtøj. Oprindeligt åbnede Marloes Hoedeman Love Stories’ første butik tilbage i 2014 i Amsterdam, men der findes nu allerede butikker i 28 forskellige lande. “Stylish and comfortable, sporty and romantic; all blended together in one lingerie brand” som de selv siger på hjemmesiden, og som beskriver konceptet helt perfekt. Klart et besøg værd.

Hvor?

Alte Schönhauser Str. 20-22, 10119 Berlin

Hvornår?

Man-tors: 12.00-20.00, fre-lør: 11.00-20.00 og søndag: lukket

Andet?

https://www.lovestoriesintimates.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *