Daluma

Set udefra Smoothie bowls hos Daluma Interiør Forskellige juices Daluma

Acai-bowls og smoothie-bowls går man aldrig galt i byen med, og hos Daluma får du nogle super friske af slagsen. Hovedessensen hos Daluma er økologiske, bæredygtige og nærende produkter, som alle er skabt af en masse naturlige ingredienser, som giver en skøn friskhed. Produktionen af diverse juices mm., foregår koldpresset, hvilket også er med til at mindske spild af frugternes- og grøntsagernes næringsstoffer. Hos Daluma ser alle produkterne virkelig friske og hjemmelavede ud, og omgivelserne du nyder dem i, er skønne og rene. Hvis vejret er til det, har de et rigtig cool sidde-arrangement ude foran butikken, så du kan sidde på nogle bænke og nyde vejret. Jeg kan klart anbefale deres smoothie-bowls, men derudover findes blandt andet også en masse juices, salater, supper og chiagrød. Selv deres emballage er lavet af genbrugsmateriale – et totalt grønt og hipt spisested på alle måder!

Hvor?

Weinbergsweg 3, 10119 Berlin

Hvornår?

Man-fre: 8.00-20.00, lør: 10.00-19.00 og søndag: 10.00-18.00

Andet?

http://www.daluma.de

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *