Prinzessinnengärten

Foto boks hos Prinzessinnengärten Parken med folk Cafe i parken Lille drivhus Prinzessinnengärten

Hvis vejret er til det, og du leder efter det hyggeligste grønne spot i Berlins travle gader, så skal du helt sikkert besøge Prinzessinnengärten i Kreuzberg. Prinzessinnengärten emmer virkelig af ro og fred. Her kan du nyde en dejlig kop kaffe eller en kold most, omringet af træer på små casual borde. Du får en følelse af at sidde i en kæmpe have midt i Berlin på den hyggeligste måde. Her gror blomsterne lidt mere frit end i en almindelig park. Derudover det er et sted man kan hænge ud, er det også en kæmpe økologisk have, hvor lokale midt inde i byen arbejder med økologi, biodiversitet og klima-forandringer: Mega optur urban lifestyle. Psst! Når nu du er i Berlin, skal du næsten prøve en photo-automat, sådan en finder du blandt andet også i Prinzessinnengärten!

Hvor?

Prinzenstr. 35-38/Prinzessinnenstr. 15 (U8 Moritzplatz), 10969 Berlin

Andet?

http://prinzessinnengarten.net

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *