Prinzessinnengärten

Foto boks Parken med folk Cafe i parken Lille drivhus Hvis vejret er til det, og du leder efter det hyggeligste grønne spot i Berlins travle gader, så skal du helt sikkert besøge Prinzessinnengärten i Kreuzberg. Prinzessinnengärten emmer virkelig af ro og fred – her kan du nyde en dejlig kop kaffe eller en kold most, omringet af træer på små casual borde. Du får en følelse af at sidde i en kæmpe have midt i Berlin på den hyggeligste måde, hvor blomsterne gror lidt mere frit end i en almindelig park. Derudover det er et sted man kan hænge ud, er det også en kæmpe økologisk have, hvor lokale midt inde i byen arbejder med økologi, biodiversitet og klima-forandringer: Mega optur urban lifestyle. Psst! Når nu du er i Berlin, skal du næsten prøve en photo-automat, sådan en finder du blandt andet også i Prinzessinnengärten!

Hvor?
Prinzenstr. 35-38/Prinzessinnenstr. 15 (U8 Moritzplatz), 10969 Berlin
Andet?
http://prinzessinnengarten.net

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *