The Barn

Flag på cafeen hos The Barn Bagværk og sandwiches Cortado Kaffe på hylden Drikkevarer The Barn

Vi smutter videre med berlin-guiden, og her kommer et lille kaffetip. Hvis du skal have lækker kaffe på din tur, kan jeg nemlig klart anbefale dig The Barn. The Barn ligger faktisk lige ved siden af Do You Read Me?! som jeg skrev om i forrige indlæg, så det er passende at besøge begge dele samtidig. The Barn er en lille kaffebar, samt et kafferisteri, der ligget i et yndigt stille område af Berlin. Her er perfekt atmosfære til at nyde en rolig kaffe, både inden- og udendørs. Kaffen, der produceres hos The Barn, er så lækker, at den er at finde i mange store kaffebarer verdenen over helt fra New York til Japan. Alle bønnerne brugt til kaffen er friske, i høj kvalitet og med fokus på bæredygtighed – og det kan jeg love dig for, at du kan smage på kaffen. Deres cortado var i top! Udover at købe lidt hjemmelavet til ganen og en lækker kop kaffe med bio-dynamisk mælk, kan du fx. også købe kaffebønner og merchandise.

Hvor?

Auguststrasse 58, 10119 Berlin

Hvornår?

Man-fre: 8.00-18.00 og lør-søn: 10.00-18.00

Andet?

https://thebarn.de

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *