Do You Read Me?!

Fronten Haven i baggrunden Magasiner hos Do You Read Me?! Bøger og blade Do You Read Me?!

Nu blev det tid til endnu en lille mini-guide, og turen går nu til Berlin, hvor jeg for nylig tilbragte et par dage. De kommende 7 indlæg vil altså dreje sig om små tips til den tyske hovedstad, og det vil indebære alt fra god kaffe, en lækker park og et sted hvor du kan købe flot undertøj. Men nu til det første tip nemlig: Do You Read Me?!. Do You Read Me?! er en lille bog-forretning, som godt kunne minde lidt om mini-udgave af en af mine favorit bogforhandlere, nemlig McNally Jackson i New York (læs mere om den her). Butikken består kun af ét enkelt rum, som er dækket af bøger i alverdens størrelser og farver. Selvom der er rigtig mange bøger, har butikken virkelig formået at skabe et lækkert dekorativt rum. Sorte vægge som baggrund og for enden af rummet et stort glasparti med grøn udsigt. Dette gør, at bøgernes vidt forskellige grafiske design virkelig kommer til gode i de enkle rammer, uden at oplevelsen er kaotisk og rodet. Hos Do You Read Me?! kan du købe diverse magasiner og bøger med blandt andet temaer som design, arkitektur, fotografi, samfund og kultur. Med garanti dit første Berlin-must-see!

Hvor?

Auguststraße 28, 10117 Berlin-Mitte

Hvornår?

Man-lør: 10.00-19.30 og søndag: lukket

Andet?

http://www.doyoureadme.de

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *