Social Foodies

Set udefra Lækker is med 2 kugler og guf fra Social Foodies – Anbefaling af Johanne Schack Chokoladevarer hos Social Foodies Forskelligt is Butikken på Østerbro Dyrehaven is med guf Social Foodies

Et sted jeg vender tilbage til gang på gang er Social Foodies. Her kan jeg love dig, at du får nogle af verdens bedste flødeboller og müslibarer. Social Foodies er et bæredygtigt og økologisk koncept, som arbejder med socialt udsatte i Afrika, hvor de har et hav af forskellige imponerende projekter igang. De er med fra start til slut i produktionen af deres delikatesser samt i udvalget af råvarer. Fx. kommer chokoladen fra deres egen chokoladefabrik i Cape Town. Så udover at smagen af diverse produkter er fantastisk, kan du også nyde det hele med ekstra god samvittighed. Hos Social Foodies kan du både købe is, chokolade, nødder, bagværk og forskellige kolonialvarer så som kaffe, müsli, kerner & frø mm. Som jeg nævnte i starten, vil jeg 100% anbefale dig deres müslibarer, deres flødeboller (den med hvid chokolade og hindbær er skøn) og ikke mindst deres signatur-is, kaldet Dyrehaven som er lavet på avocado, spinat, ingefær, citron og æble. Thor Thorøe, ejer af Social Foodies, åbnede den første butik i  2012, og siden da har Social Foodies fået hele 7 butikker i Danmark, så der er rig mulighed for at finde en butik nær dig. I nogle af butikkerne kan du endda købe dig til et flødebollekursus – hvem vil ikke gerne lære det?

Hvor?

Østerbrogade 128, 2100 København Ø

Hvornår?

Se hjemmeside

Andet?

https://socialfoodies.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *