Juno The Bakery

Set udefra hos Juno – Anbefaling af Johanne Schack Kaffe og snurrer hos Juno – Anbefaling af Johanne Schack Bagværk hos Juno – Anbefaling af Johanne Schack Kardemommesnurrer hos Juno – Anbefaling af Johanne Schack Juno The Bakery

Efter at have testet et hav af Østerbros bagerier, vil jeg sige, at jeg har fundet en af mine absolutte yndlings. Juno the Bakery, placeret på Århusgade, er et fuldkommen fantastisk nytilkommet bageri, der sælger vanvittigt lækkert bagværk. Du kan allerede langvejs fra dufte bagværket (især kardemommen), og det smager mindst ligeså fantastisk, som det dufter! Hos Juno the Bakery kan du blandt andet få surdejsbrød, tebirkes, croissanter og safran- og kardemommesnurrer. Udvalget varierer dog, men du kan altid få fingrene i noget lækkert – det kan jeg garantere dig efter mit besøg. Udover friskbagt morgenbrød, har Juno the Bakery også et såkaldt “aftenbrød”, som kommer nybagt ud af ovnen ved en ca. 15-tiden. Dermed kan du altså snuppe lækkert brød med hjem til aftensmaden. Alle ingredienserne der er brugt i bagværket er økologiske, kaffen er fra Prolog Coffee Bar, og Koppi Roasters er også at finde på hylderne – så på det område er der vist heller ikke noget at sætte en finger på. Betjeningen hos Juno the Bakery er i top, og personalet formår at bevare smilet, selvom køen kan være lang og pladsen trang. “Karamellet fra snurrene er det bedste” siger ejeren, Emil Glaser, stolt og rækker en lille smagsprøve til en i køen, som straks roser smagen. Det oser af ren overskud. Så smut forbi Juno the Bakery: Få en kop kaffe, en surdejsbolle med 3 år lagret, lækker Comté ost og en kardemommesnurrer – så bliver du og dine smagsløg lykkeligere.

Hvor?

Århusgade 48, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-tirs: lukket, ons-lør: 7.30-18.00 og søndag: 9.00-15.00

Andet?

https://www.instagram.com/juno_the_bakery/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *