Sidegaden

Set udefra Bord med smykker Keramik og billeder Lamper og produkter hos Sidegaden Sidegaden

Som navnet på butikken lyder, ligger Sidegaden på en yndig lille hyggelig sidegade, til Østerbros egen Nordre Frihavnsgade, nemlig Faksegade. Når du træder ned af trapperne og ned til Sidegaden, træder du ind i et helt roligt og fint univers. Hos Sidegaden finder du fx økologiske dufte, unika billeder, barvogne, keramik, Bythiim armbånd, tæpper og en masse andre lækre varer.
Indehaver af Sidegaden, Christel Lund Russell er uddannet beklædningsformgiver på Danmarks Designskole, men har efter 25 år i tøjbranchen, kastet sin kærlighed på interiør, vintage og design. Som hun selv beskriver er: “Butikken er et skatkammer af ting til hjemmet med en forkærlighed for Bauhaus perioden, lamper, barborde og nips, mixet med nøje udvalgt dansk kunsthåndværk, kunst og planter, selvfølgelig. Vi køber ind i Danmark, Tyskland, England, Frankrig og Polen men har altid fokus på skandinavisk indretningstil. Det er jo mix’et af nyt og gammelt der gør et hjem personligt. Vores kunder sipper Champagne af krystal glas fra Nachtmann under en fabrikslampe fra Polen og sidder i en Arne Jacobsen stol.” Der er altså rig mulighed for, at få købt noget lækkert interiør med hjem til din bolig, eller finde den rette gave. Kig endelig forbi!

Hvor?

Faksegade 19, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-tors: 11.00-18.00, fre: 11.00-19.00, lør: 11.00-15.00 og søndag: lukket

Andet?

http://sidegadenkbh.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *