Pico

Disk og neon citat hos Pico Sokker og glimmer Hårbånd Hårspænder Pico

Den absolut bedste accessorie-butik i København er helt sikkert Pico. Pico på Østerbro åbnede i 2004, og har siden da udvidet med en butik i Indre By i 2009. Hos Pico kan du med garanti finde gaven til din veninde, mor eller moster. Mens du er inde og købe den, vil jeg næsten vove at påstå at du heller ikke kan undgå at købe en lille ting med hjem til dig selv. Anne-Marie Pico, ejer og grundlægger af Pico, har selv designet de forskellige smykker og accessories du finder i butikken. De er alle i god kvalitet til en meget meget overkommelig pris. Du kan få virkelig mange fine smykker, tasker, punge, strømper og accessories til håret. Mine klare favoritter og ting, jeg ikke kan undgå at købe, når jeg er derinde, er deres mange forskellige glimmersokker og store flotte elastikker i et hav af varianter. Pico består altså  både af 2 fine butikker og ikke mindst af en meget velassorteret webshop, hvor du kan se hele deres udvalg af varer. Jeg er ihvertfald max fan af, hvordan et par glimmer-sokker eller et fint hårspænde fra Pico kan være med til at pifte et ganske almindeligt outfit op med lidt farve og glimmer.

Hvor?

Østerbrogade 98 A/B, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-tors; 10.00-17.30, fre: 10.00-18.00 og lørdag: 10.00-15.00

Andet?

http://www.p-i-c-o.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *