Rambow

Rambow Østerbro set udefra Butikkens interiør Glas julepynt Varer Rambow

I Brumlebys gamle badeanstalt på Østerbro ligger Rambow. Rambow er en super fin in- og exteriør butik, der er fyldt med finurlige og lækre ting. Der sælges altså både varer til indendørs og udendørs brug. I udendørs-afdelingen finder du fx. de franske Fermob havemøbler, som der kan købes i mere end 25 farvetyper, og i et hav af forskellige varianter. Når man kigger nærmere på interiøret, der kan købes i butikken, finder du alt muligt forskelligt til enhver smag. Heriblandt lavasten, lamper, keramik, voksduge og virkelig mange andre fine ting. En af mine yndlingsting i Rambow lige nu, er dog alt deres fine polske glasjulepynt, som seriøst er den sødeste pakkekalendergave eller adventsgave her op til jul. Der findes både sjove grøntsager (som du ser nogle af ovenstående), men fx. også en champagneflaske, en cigar, en vaffelis og forskellige dyr. Der er altså så mange forskellige varianter, og de er alle sammen så vanvittigt fine. Så tag endelig forbi Rambow – en virkelig gennemført designforretning!

Hvor?

Østerbrogade 55A, 2100 København Ø

Hvornår?

Tors-fre: 12.00-18.00, lør: 10.00-15.00 og søndag: 11.00-15.00 (åbningstider kan varierer)

Andet?

https://www.rambow.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *