Stilleben

Eftermiddagslys hos Stilleben Arhøj keramik Kunstværker Nipsting Stilleben

Nu hvor juletiden nærmer sig så småt, tænkte jeg at jeg liiiige måtte komme med et revideret indlæg omkring Stilleben. For som sagt er et af mine yndlingssteder at købe gaver til mine venner, veninder samt familie butikken Stilleben. Oprindeligt placeret i en sidegade til Strøget lige ved siden af Helligåndskirken. Har nu også åbnet med en stor flot butik lige ved siden af Torvehallerne og Nørreport. Butikken blev i tidernes morgen åbnet af de to designere Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft i 2002, og siden da har butikken også fået sin egen webshop, hvor de forskellige produkter også kan bestilles. Hos Stilleben kan du finde alt fra interiør, accessories, smukt keramik, unika-værker, tekstiler, flotte billeder, nu også køkkener samt en masse andet. Jeg vil vove at påstå, at man ikke kan aflægge Stilleben et besøg uden at købe noget med hjem – der findes noget til enhver smag og i ethvert prisleje. Absolut et essentientielt sted at tage hen for at købe årets julegaver, og absolut en af de fineste butikker i hele København.

Hvor?

Niels Hemmingsens Gade 3, 1153 København K
Frederiksborggade 22, 1360 København K

Hvornår?

Man-fre: 10.00-18.00, lørdag: 10.00-17.00, søndag: lukket

Andet?

https://stilleben.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *