Brus

Borde udenfor hos Brus Aftenlys og lyskæder Forskellige småretter Brus i aftenlys Butikken i brus Brus

Det er virkelig længe siden, at jeg har fået sådan et lækkert måltid, som jeg fik på Brus forleden dag med min kæreste. Og jeg må erkende, at det nok er gået hen og kommet på min top 10 af spisesteder i København. Allerede det er nok til, at du skal besøge det. Brus er et dejligt sammensurium mellem et bryggeri, en café, en butik og en restaurant. Det hele skabt i et samarbejde mellem To Øl og Mikropolis. Hele førnævnte foregår i en gammel fabriksbygning, som nu er sindssygt fedt indrettet med råt interiør, kig til bryggeriet og lyskæder. I butikken/caféen finder du lette anretninger så som surdejssandwich, yoghurt og god kaffe. Caféen er i kombination med butikken, hvor du blandt andet kan købe øl i alverdens smagsvariationer (og med det flotteste design). I baren finder du 33 varianter af øl og cocktails af høj kvalitet – behøver jeg at sige mere? I restauranten, hvor maden, som du ser ovenstående er fra, får du fantastisk mad! Jeg kan helt sikkert anbefale deres Roasted Chicken og Dry Aged Pork Neck og med tilbehøret Broccolino og Fermented Potato Fries: Den kombination til deling er vanvittig lækker. Stemingen er total low key: ingen reservationer og bestilling af maden i baren, hvor man så også får sin egen service med ned. Brus er altså det perfekte sted at få lækker aftensmad, at drikke kaffe og få frokost-sandwich, at gå ud fredag aften… og ja det perfekte sted til alt!

Hvor?

Guldbergsgade 29F, 2200 København N

Hvornår?

Butik/café
Man-søn: 12.00-21.00

Bar
Man-tors: 15.00-00.00, fre-lør: 12.00-03.00 og søndag: 12.00-00.00

Restaurant
Man-tors: 15.00-22.00 og fre-søn: 12.00-22.00

Andet?

https://tapperietbrus.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *