Leckerbaer

Set udefra Brownies og blondies Leckerbaer indefra Småkagerne i disken 16 småkager Leckerbaer

Lige i mit nabolag ligger Leckerbaer, og jeg er fan. For hos Leckerbaer kan du få stillet din søde tand på aller bedste manér. Allerede ude fra gaden bliver du fristet, da der er åbent kig direkte ind til bageriet, hvor kagerne bliver lavet fra bunden. Jakob og Gabi Bär Mogensen er parret bag, og har en fortid på diverse michelin-restauranter. Leckerbaer er altså en dessert-forretning der laver de lækreste ting, hvor hovedfokusset er småkager. Du kan få 8, 12 eller 16 småkager i fine små æsker til at tage med dig hjem. Priserne ligger på et overkommeligt prisniveau fra 104 kr for 8 stk. Hvis du vælger 8 stk. kan du få en af hver, så det kan klart anbefales. Du kan selvfølgelig også nyde dine kager i den hyggelige lille café på Ryesgade, som både har indendørs og udendørs siddepladser. Der er kun plads til 16 personer, så stemningen er meget intim og hjemlig. Udover småkagerne kan du fx også få kager, is, cookies, dessertglas og dejlig kaffe. Når du har nydt lækkerierne selv, er Leckerbaer også det perfekte sted at finde værtindegaven: Enten med en æske småkager, en pose hjemmelavede marshmellows eller en pose buttercookies.

Hvor?

Ryesgade 118, 2100 København Ø

Hvornår?

Man: lukket, tirs-fre: 10.00-17.30, lør: 10.00-16.00 og søndag: lukket

Andet?

https://www.leckerbaer.dk

Kommentarer

  • Lurede lige din blog Johanne- det ser ud til at I havde en dejlig tur i Italien. Min søster og jeg besøgte selv Genoa og Cinque Terre for en måned siden, og begge steder gjorde indtryk på hver sin vis. Den italiensk riviera er simpelthen for skøn!

    SVAR: En tur til Gaustatoppen kan du hvertfald snildt klare på en weekend – ligesom vi gjorde. Så det er bare om at få bestilt nogle billetter, Johanne 😉

    KH Sheena

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *