Mirabelle

Menukort Ternet gulv Eggs Benedict på spinat Croissanter På Guldbergsgade finder du nok Københavns lækreste crossainter i en lille café ved navn Mirabelle. Udover de seriøst gode crossainter (den med mandel er fantastisk), får du også virkelig lækker og veltilberedt mad på caféen. Menuen tager udgangspunkt i det italienske køkken baseret på danske råvarer (eller sommetider omvendt), og der er fokus på økologi, sæson, kvalitet og lokale varer. Du kan spise der morgen, middag og aften, og menukortet rummer blandt andet havregrød, brunchtallerken, pastaretter, charcuterie og selvfølgelig lækkert bagværk. Og ikke mindst god vin. Mirabelles Eggs Benedict, som du ser ovenstående, kan virkelig anbefales. Stemningen hos Mirabelle er virkelig afslappet og nede på jorden, og selvom der er super meget tryk på restauranten, formår de ansatte stadigvæk at bevare roen og skabe en dejlig atmosfære omkring dig og de andre gæster. Interiøret er enkelt, og spiller godt sammen med det mønstrede gulv. Der er åbent kig ud til køkkenet, så du så småt kan følge med I, hvordan tilberedningen af din mad foregår, hvilket er rigtig nice og autentisk. Hvis du er ude at gå, er Mirabelle også det perfekte sted at hente din hurtige kaffe og crossaint, da de har det hyggeligste lille kaffe-vindue.
Skynd dig forbi Mirabelle! Det er et must-visit!

Hvor?
Guldbergsgade 29, 2200 København N
Hvornår?
Man-søn: 8.30-21.30
Andet?
http://mirabelle-bakery.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *