Frascati

Gammelt slot Lille gågade Wraps og juice Frascati i mørke Italien-guiden er nået til vejs ende, og vi slutter i Frascati, som vi kun besøgte én nat, da byen ligger i perfekt afstand til Rom, hvorfra vi skulle flyve tilbage til DK. Vi boede på et ret vildt sted, som hedder Villa Tuscolana Park Hotel, og som ligger på toppen af et bjerg og har udsigt udover Rom. Hotellet er som et helt mini-slot, og meget anderledes i forhold til et traditionelt moderne hotel. Her er der også mulighed for en dejlig spa-oplevelse i hotellets eget spa. Så altså en virkelig nice oplevelse. Fra hotellet kan du nemt køre ned til byen, som også overrasker positivt. I dagstiden er byen helt vildt stille og rolig, men om aftenen vrimler det med folk fra det centrale Rom, som skal derop og nyde udsigten, sidde på bænke og sludre og spise deres aftensmad. Byen er altså hyggelig, men det er helt klart også en by, hvor jeg kun ville kunne bruge en dags tid. Hvis du skal have noget nemt lækkert sundt mad, kan jeg helt klart anbefale Il Borgo Verde, og hvis du er til det lidt mere greasy, skal du helt sikkert prøve et stykke trøffel pizzaslice fra Alice.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *