Tropea

Tropeas udsigt Tropea gågade Smuk restaurantSmukke bygningerTropea

Helt nede på Italiens støvlefod ligger en lille syditaliensk by ved navn Tropea. Her havde vi 2 overnatninger. Tropea ligger hævet over havets overflade. På første gåtur i byen får man mest af alt følelsen af at være i en gammel italiensk middelalderby. Byen er nemlig fyldt med en masse små snoede gader, som bugter sig gennem hele byen. Men selvom gaderne er opbygget af ældre bygninger, er der også et hav af nye restauranter og caféer. Byen er dog desværre også præget af en del turistbutikker i hovedgaderne. Jeg synes dog ikke, at det er det store problem, da man nemt kan finde små hyggelige rolige sidegader med mindre stress og jag. Om aftenen er byen virkelig livlig, og der er rigtig god stemning overalt. Du kan altså bruge mange timer på at sidde og mærke byens puls. Hvis du skal have en god 3 retters menu, kan jeg helt klart anbefale Incipit Restaurant, som serverer virkelig veltilberedt mad i smukke omgivelser og med super service. Udsigten fra byen ned mod stranden er virkelig smuk. Generelt er der rigtig flot udsigt mange steder oppe fra byen og nedover vandet (også en helt vanvittig flot solnedgang). Et sidste tip er, at hvis du skal ligge på stranden om dagen, vil jeg anbefale dig en strandene lidt ude for byen, da der er knapt så mange mennesker og mere plads.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *