Minori

Turkisblåt vand Pizza med mozzarella Byen set oppefra Kager Minori

Fra Toscana kørte vi en del længere sydpå og landede på den fine Amalfi Kyst, nærmere bestemt Minori. Her havde vi 2 overnatninger. Selvom der selvfølgelig er turister på Amalfi Kysten, vil jeg sige at Minori er en af de byer, hvor der ihvertfald ikke er det samme antal turister, som i nogle af de andre større byer på kystsiden. Minori er rigtig hyggelig og stadig autentisk, da den virkelig heller ikke er særlig stor. I Minori kan du nyde det lækre vand i dagstimerne, og om aftenen kan det anbefales at tage en bådtur til en af de andre byer på kysten (bådene sejler flere gange om dagen). Hvis du vil spise i Minori, kan du få virkelig lækker mad på Il Giardiniello, som ligger på hovedgaden. Til dessert SKAL du spise kager fra Sal De Riso, som er en konditor butik med alverdens kager, lavet af Italiens svar på Mette Blomsterberg. Vi spiste der flere gange, og vi kunne ikke få nok. Deres kager er vanvittig gode. Virkelig – du skal prøve dem, og gerne flere af dem. Hos Sal De Riso kan du også få rigtig god mad. 2 dage i Minori er altså det perfekte antal dage til at få et indblik i Amalfi Kystens herligheder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *