Radda In Chianti

Grøn udsigt Gnocchi Toscana Lavendler Radda In Chianti

Fra Cinque Terre tog vi videre til en helt anden slags Italien, nemlig Toscana, og nærmere Chianti-området. Chianti er et kæmpe vinområde, hvor der ligger de smukkeste vingårde i det mest naturskønne omgivelser, så langt øjet rækker. Simpelthen det essentielle sted at være i fuldkommen ro, og nyde naturen og sin ferie – mange tager også herned på cykelferie, som området også egner sig til. Vi boede på en vingård i Radda In Chianti som hed Il Borgo di Vescine, og det var et helt vildt fortryllende og magisk sted. Den fineste gård med en helt vildt smuk udsigt. Gården har både pool, god morgenmad, lækker vin-smagning og nogle rigtig autentiske værelser, der passer perfekt til stedet og området. Der er absolut ikke en finger at sætte på det. Et tip er at besøge midtbyen i Radda in Chianti. Byen er lille bitte, og ligger på toppen af en bakketop. Aftensmaden fik vi på La Bottega di Giovannino og her kan jeg klart anbefale deres “Pici Cacio & Pepe” (hjemmelavet pasta med parmesan og sort peber), som var et af de bedste måltider jeg fik i Italien, samt deres Gnocchi som ses ovenstående. Byen har også en helt ekstremt god is hos Lo Sdrucciolo! Toscana er bare fantastisk!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *