Rapallo

Stranden Frugter Både og havn Lyserøde bygninger Rapallo

Vi starter med den første by, vi boede i, hvor vi blot havde én enkelt overnatning. Rapallo indebærer rigtig mange af de tanker og forestillinger, man har med sig, når man tænker på Italien. Denne by er nemlig virkelig en lille idyllisk italiensk by, så det er det helt perfekte sted at have den første nat. Byen har en virkelig hyggelig strandpromenade, hvor der er dejligt med liv hele dagen. Især om aftenen, når solen er gået ned, og alle de gamle sætter sig ud og snakker (en virkelig hyggelig tradition i Italien). Rapallo har også en lille bymidte med caféer og restauranter og også nogle fine butikker. Langs vandet er der et hav af lækre bademuligheder. Her kan man leje liggestole og nyde havet og den fine udsigt mod bjergsiderne. Den fedeste ting ved byen er, at der nærmest ingen turister er overhovedet. De turister man ser, er primært italienere, der selv er rejst på ferie. Det skaber en helt speciel stemning, og man føler virkelig, at man oplever det autentiske Italien. Rapallo er altså byen for dig, som vil bo i en lille stille by, nyde solen og dase ved vandet i dagstimerne med italienerne selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *