Italien Roadtrip

Italien Roadtrip

Vi hopper igen et kort øjeblik væk fra Danmark, og siger nu kortvarigt ciao til skønne Italien.
I de næste ca. 8 indlæg vil jeg nemlig guide jer igennem 8 helt igennem fantastiske og meget forskellige, italienske byer. Det hele tager udgangspunkt i mit roadtrip gennem Italien i sommers. Du får altså et indblik i, hvor mange byer du faktisk kan nå at se på bare 14 dage med den rette research og planlægning, men du kan jo også bare blive inspireret til at tage en længere ferie i én af byerne. Sammensætningerne og mulighederne er jo uendelige. Ihvertfald vil jeg tippe og fortælle jer om netop de byer vi besøgte, og hvorfor jeg elskede dem. Nedenstående kan I komme i den rette italienske stemning, og ikke mindst se, hvordan vores rute var opbygget. Pssst! Vi besøgte også Alberobello, Firenze og Pisa undervejs, som klart kan anbefales.

Ruten i Italien – Italien Roadtrip Guide af Johanne Schack Pasta med tomater – Italien Roadtrip Guide af Johanne Schack Cinque Terre vandretur – Italien Roadtrip Guide af Johanne Schack Italiensk is – Italien Roadtrip Guide af Johanne Schack Bygning – Italien Roadtrip Guide af Johanne Schack

Kommentarer

  • Hej Johanne

    Sikke en fed rejse. Jeg sidder netop lige nu og kigger på rejser til Italien. Min kæreste og jeg var sidste år i Cinque Terre. Bedste og smukkeste ferie vi har været på. Vi er blevet ellevilde med Italien. Jeg tænkte på, hvem du lejede bil hos? Og hvad det kostede at leje en bil? Hvordan var vejene at køre på? 🙂

    Hilsen Caroline

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *