La Esquina

Skilt hos La Esquina Disk Klinker og interiør Sandwich og frugt La Esquina

La Esquina er et sted, jeg opdagede for nogle år siden, og som jeg har været begejstret for lige siden. Beliggenheden på Ryesgade er virkelig dejlig, og hvis du vælger at sidde udendørs på Helgesensgade, kan du faktisk skimte søerne for enden af vejen. Hos La Esquina kan du spise både til morgen, frokost og aften samt få både søde eller salte snacks. Havregrød, belgiske vafler, unghanebryst, kornotto, grillet tun,  trøffelchips og is fra Leckerbaer er kun et brøkdel af retterne, der bliver serveret i løbet af dagen. Der er SÅ mange lækkerier. Deres gedeostsalat på ristet brød med ristet chorizo, semidried tomat og valnød er en sikker vinder. Du behøver dog ikke at spise for at sætte dig på La Esquina. Stedet er faktisk også er en forrygende vin-bar med en masse lækre vine på menu-kortet. Udover vin fåes også lækre øl og super gode drinks – og selvfølgelig også alkoholfrie drikke som lemonade, hjemmelavet juices mm. Hvis du mangler et sted at holde selskab, kan du også få lov at holde det hos La Esquina, som har plads til sammenlagt 80 personer. Det kan både være morgen-arrangementer med brunch, eller aften-arrangementer, hvor du selv sammensætter retterne. Endnu et lille tip er, at La Esquina også sommetider laver lækre menuer, når der spilles specifikke koncerter i parken – altså et rigtig hyggeligt “warm-up” sted. Ja, La Esquina er bare for lækkert!

Hvor?

Ryesgade 76, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-tors: 9.00-00.00, fredag: 9.00-01.00, lørdag: 10.00-01.00 og søndag: 10.00-18.00

Andet?

http://www.laesquina.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *