Sørup Ishus & Kaffestue

Solnedgang på bygningen Is med guf Is-skilt Kaffestuen Hjemmebagte kager Solnedgang Sørup Ishus & Kaffestue

En ægte sommer-klassiker for mig er at besøge Sørups Ishus, som ligger ned til Esrum Sø i Fredensborg. Hos Sørup Ishus kan du blandt meget andet nyde lækker Hanses Flødeis, softice og hjemmelavet hindbærguf (som du bliver nødt til at smage). Det er faktisk en lidt sen anbefaling, for nu da kun bliver mere og mere storm- og regnfuldt og temperaturerne falder, er Sørup Ishus kun åbent til og med september måned. Hvis du ikke når det inden da, så må du ha’ det i mente til næste gang, varmen kommer, hvor der åbnes igen.  Fortvivl dog ej! Sørup Ishus har også åbnet en kaffestue, som er vildt hyggeligt, og som jo lige præcis er perfekt til denne årstid. Her kan du få lækker kage i skønne smagskombinationer, og alle kagerne er virkelig ny- og hjemmebagte. Derudover kan du nyde dejlig varm kaffe eller kakao. Kaffestuen er rigtig hyggeligt indrettet, og man får en følelse af at sidde i en stue, hvor man virkelig kan føle sig hjemme. Kombiner endelig dit besøg med en lang efterårsgåtur i Fredensborg Slotspark eller langs søen. Og hey – om sommeren er der også helt fantastiske solnedgange.

Hvor?

Sørupvej 1, Sørup, 3480 Fredensborg

Hvornår?

4. sep-1. okt: Ishuset & Kaffestuen: man-søn: 12.00-18.00 (herefter lukket ishuset til næste sæson)
2. okt-22.okt: Kaffestuen: man-søn: 12.00-18.00
23.okt-17.dec: Kaffestuen: lør-søn: 12.00-17.00

Andet?

https://www.facebook.com/sorupis/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *