Arken

Arken udefra Museums butik Lysinstallation Kunstværker Arken

Hvis du ikke allerede har besøgt Arken, så er det på tide, at du gør det nu! Jeg har nemlig kun positive ting at sige om stedet! Allerede ved første øjekast bliver du betaget af den arkitektoniske bygning, som ligger omgivet af vand, og bygningen henter straks inspiration til et kæmpe skib både udendørs og indendørs. Arken består af mere end 400 værker, som primært er moderne kunst. Arken har hele tiden udskiftende udstillinger, hvoraf Michael Kvium og My Music er nogle af dem, du kan se frem til. Der er dog også udstillinger, som er faste så som Damien Hirst-salen, som har et kæmpe værk fyldt med polkaprikker. Du kan også finde en todelt ko, så du kan nærstudere dens anatomi, hvilket er en ret vild konstellation. Kunsten er virkelig velvalgt, moderne, nytænkende og inspirerende, men de smukke omgivelser, som består af Ishøj Strand og Strandparken, er også er med til at skabe en virkelig god helhedsoplevelse omkring Arken. Endnu et plus er dens vanvittigt gode (!!!) museumsbutik og en rigtig lækker café, hvor du kan få gode frokostplatter, kaffe, kage, vin mm. og sidde med udsigt ud mod vandet. Så hvis du er til smuk natur og flot kunst, er Arken helt sikkert noget, du vil elske.

Hvor?

Skovvej 100, 2635 Ishøj

Hvornår?

Man: lukket, tirs-søn: 10.00-17.00 og onsdag: 10.00-21.00

Andet?

http://www.arken.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *