Årstidernes Gårdbutik

Krogerup front Disk Grøntsager Kaffe og vingummi hos Årstidernes Gårdbutik Årstidernes Gårdbutik

Vi er efter lang tid i NYC, kommet tilbage til Danmark. Og jeg vil starte med at give jer et lille tip til at besøge Årstidernes Gårdbutik på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk. I min familie har vi fået Årstidernes Måltidskasse (nærmere vegetarkassen) i de sidste par år. Vi har vitterligt været SÅ begejstrede, og elsket det – så nu var det på tide at besøge deres gårdbutik. I butikken har de blandt andet friske grøntsager, egne produkter, økologiske varer. Derudover kan du sidde og få lækker kaffe og kage. Omgivelserne er virkelig naturskønne, og en stor del af jorden er benyttet til deres eget landbrug, hvor de eksempelvis dyrker en masse af grøntsagerne, som sælges i butikken. Udover blot at besøge butikken, er der rig mulighed for at deltage i en masse arrangementer derude fx: høstmarked, landkøkken-middage (som er gratis for årstiderne-kunder), fermenteringskurser og en masse masse andre spændende arrangementer med forskellige samarbejdspartnere. Vi kombinerede vores lækre kaffe og “hey yum!” vingummier – som apropos er sindssygt gode, og kiggen rundt i den fine butik med en gåtur ved Humlebæk Havn og langs vandet ved smukke Louisiana, hvilket klart kan anbefales.

Hvor?

Krogerupvej 3, 3050 Humlebæk

Hvornår?

Man-fre: 11-19 og lør-søn samt helligdage: 10-16

Andet?

https://www.aarstiderne.com/Om-aarstiderne/De-to-gaarde/Gaardbutikkerne

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *