Ruby’s

Neonskilt og set udefra Pasta og juice Menukort Ruby’s

Ruby’s opdagede vi faktisk en eftermiddag, da vi var ude at gå i kvarteret nær hotellet. Den så vildt hyggelig ud, var proppet med mennesker, og emmede af god stemning. Og netop derfor valgte vi, at vi ville spise der om aftenen, uden egentlig at vide hvad der var på menukortet. Det viste sig så sandelig, at være en virkelig god beslutning. Som sagt er der en super cool stemning i restauranten, og da den ikke er særlig stor, skabes der en rigtig hyggelig intimitet, som man ikke finder på de større steder. Lyset er dæmpet, og interiøret meget simpelt. Ruby’s menukort tager udgangspunkt i lokale råvarer, og henter inspiration fra det australske køkken. Der serveres både morgenmad, frokost og aftensmad på restauranten, og til aften hvor vi var der, fik vi to af deres pastaretter: Lamb Ragu og Creamy Chicken. De var vildt lækre og meget smagfulde. Som drikkelse kan deres vandmelon-mint-lemonade anbefales. Udover pasta kan du også få forskellige burgere, salater, sides og diverse morgenmadsretter. Selvom stedet ofte er ret proppet, var de rigtig gode til hurtigt at finde et bord – men kom alligevel gerne lidt før de typiske spisetider.

Hvor?

219 Mulberry Street, New York, NY 10012

Hvornår?

Søn-tors: 9.00-23.00 og fre-lør: 9.00-00.00

Andet?

http://www.rubyscafe.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *