The Butcher’s Daughter

Set udefra Planter Pandekager og bowl Cafeen indefra The Butcher’s Daughter

Den her café kan du næsten ikke have undgået at høre om eller set på Instagram, når folk snakker om brunch i NYC – nemlig The Butcher’s Daughter. The Butcher’s Daughter er først og fremmest virkelig hyggelig, og interiøret minder mig mest om alt om at sidde nede på Bali eller et andet sted i varmen. Planter og prangende farver er overalt at se, og stemingen er meget afslappet, da du fx sidder ved små høje vinduesborde. Når vejret er til det, kan du også vælge at sidde udenfor. The Butcher’s Daughter er en 100% plante-baseret og vegetarisk restaurant, der oftest bruger råvarer fra lokale og økologiske producenter. Menuen følger generelt årstidernes skiften, og der fåes både morgenmad, brunch (lørdag og søndag), frokost og aftensmad. På menuen finder du vildt mange forskellige juices og smoothies, men også te, kaffe og vin og øl. Nogle af de retter du finder på menukortet i løbet af dagen, er forskellige æggeretter, pandekager, sandwiches, salater, toasts og en masse andet. Jeg fik deres Acai Bowl til morgenmad. Den var virkelig lækker med den friske topping i form af fx dragefrugt og jordbær. Igen er det ikke muligt at bestille bord, så kom tidligt og mærk roen inden travlheden melder sig!

Hvor?

19 Kenmare Street, New York, NY 10012

Hvornår?

Man-tors: 8.00-22.00, fre-lør: 8.00-23.00 og søndag: 8.00-22.00

Andet?

https://www.thebutchersdaughter.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *