Frankie

Smykker og lys Tøj på bøjler Tøj og accessories Frankie

En lille fin butik, der også lå lige ved vores hotel, og endda næsten var nabo til kaffebaren El Rey (som jeg har skrevet om her), var Frankie. Frankie er en butik med tøj og accessories til kvinder. Den er lille bitte, og består ikke af andet end ét lille rum, som er centreret med et bord i midten. Selvom butikken er lille, er alt tøjet virkelig lækkert, farverigt og ikke noget som du får fat i overalt. Tøjet er i god kvalitet, og mærkerne du finder, er fra verden over. Frankie har også en filial i Paris, og de sender også til Danmark fra deres webshop, dog med den dyre forsendelsespris på hele 45$. Udover tøj og accessories kan du også få forskellige ting til hjemmet. Her finder du fx duftlys, hæfter, magasiner, keramik og også det fineste søheste-salt-og-peber-sæt, som jeg købte med hjem ;)) Der er også få beauty produkter i form af forskellige parfumer og “Cousu de fil blanc” sæber. Ihvertfald er Frankie en meget inspirerende butik at besøge. Den skiller sig i den grad ud fra de store kæde-forretninger.

Hvor?

100 Stanton Street, New York, NY 10002

Hvornår?

Man-lør: 12.00-20.00 og søndag: 12.00-19.00

Andet?

https://thefrankieshop.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *