Glossier

Spejl Cremer og produkter Lyserødt interiør Indpakning hos Glossier Glossier

Den butik jeg havde set allermest frem til at besøge på denne tur til NYC, var helt hundrede Glossier.
Udover at Glossier har det FINESTE lyserøde showroom (hvor du kan gå rundt og teste alle produkterne), den fedeste hjemmeside og den aller smukkeste og sejeste indpakning – er alle de produkter jeg købte i virkelig god kvalitet. Jeg kan kan ikke få nok af deres highlighter i farven “haloscope”, deres Glossier Phase 1 Set, deres Generation G læbestift i farven “Zip”, deres Boy Brow og ikke mindst deres Invisible Shield solcreme til ansigtet (den er fantastisk: fedter på ingen måde og er perfekt i ansigtet, da den suger hurtigt ind) – og ja det er kun en brøkdel af alle de produkter, jeg kunne anbefale! For Glossier’s produkter er så vilde! Hos Glossier har de både masser af produkter til at pleje og passe på huden, og derudover forskellige makeup produkter, som alle er med til at favne din naturlige skønhed. Derudover er mange af produkterne veganske, og ingen af dem er testet på dyr.

Hvor?

123 Lafayette St. (penthouse), New York, NY 10013

Hvornår?

Man-fre: 12.00-20.00 og lør-søn: 11.00-19.00

Andet?

https://www.glossier.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *