Warby Parker

Solbriller hos Warby Parker i New York Briller hos Warby Parker i New York Warby Parker

En butik jeg med garanti vidste, jeg skulle ind i, når jeg ankom til NYC for 2. gang, var Warby Parker, som jeg allerede havde opdaget på min første tur til byen. Warby Parker er en virkelig cool brilleforretning, som sælger et hav af almindelige briller og solbriller til rimelige priser. Solbriller ligger på ca. 600,- uden styrke. Du kan få briller både til mænd og kvinder, og der er seriøst noget til enhver smag. Både runde, smalle, mere firkantede, lyst stel, mørkt stel og jeg kunne forsætte. Noget vildt nice ved stedet er, at stemingen er super low key. Du kan altså prøve brillerne løs så mange gange du vil, uden at skulle “have låst brillerne” ud af et fjollet bur, eller teste dem med alarmen på. Der er altså rig mulighed for at finde de helt rigtige briller, og bruge den tid du har brug for. Desværre leverer Warby Parker ikke til Danmark, men hvis du vil være lidt mere forberedt, inden du besøger butikken, kan du tage deres fine brille-quiz på hjemmesiden, så du kan se hvilke briller de anbefaler dig ;))

Hvor?

819 Washington StNew York, NY 10014

Hvornår?

Man-søn: 11.00-19.00

Andet?

https://www.warbyparker.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *