Le Labo

Logo hos Le Labo Parfumer 7 parfumer Interiør Le Labo

Min absolutte nye yndlingsduft fandt jeg i Le Labo i West Village. Le Labo er en parfumeforretning lidt udover det sædvanlige. Duftene er virkelig unikke, og nogle man ikke lige finder i enhver almindelig forretning. Når du har valgt din duft, blander de den direkte i deres “lille laboratorium” i butikken. Derudover er den fineste detalje, at du kan personliggøre din egen flakon med 23 tegn, hvor du kan skrive lige, hvad du har lyst til. Selvom priserne er ret høje (en af de mindste flakoner med 15 ml for næsten 500kr), er det at besøge Le Labo, og ikke mindst at købe noget, en oplevelse i sig selv. Personalet tager sig virkelig god tid til at fortælle om de forskellige dufte, at producere den udvalgte, og hjælpe med det personlige label. Du går derfra med sådan en fin oplevelse. Og ikke mindst med en meget fin æske med eget label omviklet (plus selvfølgelig en smuk parfume-flakon med unik duft). Et lille hint er, at det kan være en god idé lige at teste parfumen inden du køber den, da den godt kan ændre karakter, når den rammer netop din hud. Det er dog ikke kun parfume du kan købe. Du kan også købe lys, sæbe, lotion mm. Du bliver simpelthen bare nødt til at besøge Le Labo!

Hvor?

296 West 4th Street, New York, NY 10014

Hvornår?

Man-søn: 11.00-19.00

Andet?

https://www.lelabofragrances.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *