McNally Jackson Books & Store

Vindue Kuglepenne Bøger Hæfter hos McNally Jackson McNally Jackson

Et sted, hvor jeg virkelig kunne bruge lang tid i New York, var McNally Jackson butikkerne. McNally kæden består blandt andet af en kæmpe boghandler (“books-butikken”), og en mindre butik med tilbehør til kontoret (“store-butikken”), som ligger meget tæt på hinanden. I boghandleren finder du et hav af fine bøger på hele to etager, samt en lille hyggelig café. Der er bøger i alle de kategorier du overhovedet kan tænke dig til. Hele sektioner med fx arkitektur, design, rejser, madlavning, grafiske noveller mm. Jeg var især vild med alle deres store coffee-table-books, som du ofte ikke finder i enhver boghandler herhjemme. Jeg havde vitterligt lyst til at købe hele butikken. Jeg lover dig ihvertfald at man snildt kan bruge timer i butikken til at kigge i alle de flotte og interessante bøger. 100 meter fra boghandleren finder du deres tilhørende lille butik med alverdens hæfter, kuglepenne og andre lækre ting til skrivebordet og tasken.

Hvor?

McNally Jackson Books: 52 Prince St, New York, NY10012
McNally Jackson Store: 234 Mulberry Street, New York, NY10012

Hvornår?

McNally Jackson Books: Man-lør: 10.00-22.00 og søndag: 10.00-21.00
McNally Jackson Store: Man-søn: 12.00-20.00

Andet?

http://www.mcnallyjackson.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *