Hotel Indigo Lower East Side

Rooftop Værelse Udsigt Indgang Nu går vi officielt i gang med min samlede guide til New York, som kommer til at indeholde en masse steder, du simpelthen skal besøge hvis du er i byen. Jeg vil vise jer specifikke restauranter og butikker, men derudover vil jeg også tippe om mine yndlingsområder og andre must-sees. Det første sted, som jeg vil anbefale jer, er hotellet jeg boede på, som var sindssygt lækkert. Hotel Indigo Lower East Side ligger som navnet siger i Lower East Side, hvilket klart er et af mine yndlingsområder og nabo til alle mine andre favorit-områder, hvilket gør placeringen perfekt. Lower East Side og områderne omkring (SoHo, Greenwich Village, Nolita mm.) er nogle distrikter, der både indeholder et hav af små, hyggelige caféer og restauranter, hippe butikker og så får du samtidig en følelse af at se det autentiske NY i stedet for at bo i fx Midtown, som er mere turistet. Selve hotellet er virkelig gennemført og tjekket, personalet er imødekommende, og så besidder det den fedeste rooftop (Mr. Purple)/lobby med en lille pool og meget smuk udsigt – der er generelt en super cool vibe omkring hele hotellet. Værelserne er skønne, meget rene og har også en rigtig fed udsigt udover byen. Alt i alt har Hotel Indigo altså, ifølge mig, den perfekte location hvis du skal bo i NY, og hotellet er bare så fedt at det skal opleves.

Hvor?
171 Ludlow Street, New York, NY 10002
Andet?
https://www.hotelindigolowereastside.com/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *