Café Livingstone

Borde udendørs hos Café Livingstone Interiør Menukort Forskellige retter Café Livingstone

Jeg vil lige tippe jer om endnu et lækkert brunch-spot i København, inden der over den næste periode vil være fokus på NYC, som jeg lige er hjemvendt fra. Den fine Café Livingstone ligger på Sortedam Dosseringen lige ud til søerne. Den er virkelig hyggelig og autentisk, og madens servering er meget gennemført på det flotte keramik fra Bali. Bag caféen finder du Jostein Haugum og Thor Andersen. De har nøje udvalgt interiøret i caféen, i forskellige lande verden over. Madens smag og konsistens samt de forskellige råvarer mm. har også været et stort samtaleemne på de mange forskellige rejser i udlandet. Konceptet er det samme som du fx finder hos Møller Kaffe & Køkken (læs mere her), Mad & Kaffe (og her) eller Stefanos Mad & Kaffe (og her) nemlig det hvor man selv krydser af, hvad man kunne tænke sig. Til Café Livingstones brunch kan du vælge mellem 5 eller 7 retter, og der er deriblandt også masser af muligheder til vegetarer. Jeg var især vild med deres ristede brød med gedeost og pære eller deres spinatpandekage med limesmør. Der er også et eftermiddags- og aftenkort, som har samme koncept med afkrydsning af de ønskede retter. Café Livingstone er altså for dig, der elsker en smagfuld brunch. Hvis vejret er godt og du kan sidde ude, er placeringen ud til søerne jo perfekt.

Hvor?

Sortedam dossering 81, 2100 København Ø

Hvornår?

Man-tors: 9.00-22.00, fre-lør: 9.00-24.00 og søndag: 9.00-21.00

Andet?

http://cafelivingstone.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *