Kødbyens Mad & Marked

Isbutik Brød og smagsprøver Plakat Boder Vi er hoppet tilbage til et par anbefalinger, som du finder i København. Og heraf direkte til en ret aktuel anbefaling af slagsen – nemlig Kødbyens Mad & Marked, som finder sted henover hele sommeren hver weekend. Markederne finder du både forskellige steder i København, i Kødbyen, i Saxogade butikken og ikke mindst i Aarhus. Jeg vil dog lægge vægt på markederne i København og især i Kødbyen, hvor jeg var forrige søndag til “Spis brød til!”-marked. Hver weekend indtil d. 30 september har du muligheden for at besøge Kødbyens Mad & Marked, og nogle af markederne kører endda specifikke temaer, som da jeg var til brød-markedet. Der er sindssygt god stemning, lækre valgmuligheder til enhver smag og mulighed for at sidde og nyde din mad under åben himmel. Fra min side af er der kæmpe thumps up til udvalget af stader på markederne. De stader du finder besidder virkelig lækre retter, gode råvarer, nogle med lokale specialiteter og alle af høj kvalitet. Så et smut forbi Kødbyens Mad & Marked i sommervejret er virkelig skønt og kan i den grad anbefales. Psst! Nogle af de næste tema-markeder at finde er fx “Bær with me”, “Pinsemarked” og “Smørrebrødets Dag!” (billet kræves)
(OBS – Kødbyens Mad & Marked har relanceret sig som København Mad & Marked, hvor fremtiden ser lys ud med massere lækre nye eventsamarbejder)

Hvor?
Flæsketorvet 1, 1711 København V
Hvornår?
Generelt kl. 10.00-18.00 (tjek hjemmeside for specifikke åbningstider til special-markeder)
Andet?
http://koedbyensmadogmarked.dk/da/home/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *