Bornholms Natur

Strand Skov Kirke Klipper

Bornholms Natur

Vi er nået til vejs ende, når det kommer til min lille bornholmer-guide. Jeg tænkte derfor, at jeg ville slutte af med at tippe jer lidt om, hvad du evt. kan se af skønne naturområder på øen. Bornholm er jo et sandt vidunder, når det kommer til skøn natur. Omringet af hav, klipper, smukke huse, hvide strande, store skove og ikke mindst solskin. Der er altså nok at komme efter, hvis du vil ud at opleve naturen i sig selv. En gåtur hvor end du befinder dig på øen kan næsten være nok i sig selv, da det næsten alle steder føles som at bevæge sig rundt på en lille fredet oase. Men jeg vil ikke undlade at nævne et par steder, som var mine yndlings-natur-destinationer på turen. Stierne omkring stranden ved Strandmarken og Duodde (total eventyrligt), Helligdomsklipperne (vildt udkig over stejle klipper), Hammerknuden rundt (ca. 7 km i kuperet terræn, hvor du går langs vandet halvdelen af ruten, sindssyg smuk udsigt helt til Hammers Hus. Derudover kommer du kommer også et smut forbi Opalsøen, Hammersøen og Krystalsøen – nok den smukkeste gåtur). Selvom indlægget jo mest har drejet sig om Bornholms natur, så er det altså også næsten et must at besøge en af de fine rundkirker, og derudover har Bornholm også et meget fint kunstmuseum lige ved Helligdomsklipperne.

Andet?

Find flere informationer om ovenstående eller yderligere inspiration på: http://bornholm.info/da

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *