Nordlandet

Nordlandet udefra: hvid bygning – Anbefaling af Johanne Schack Udsigt over havet på Nordlandet – Anbefaling af Johanne Schack Interiør i Nordlandet – Anbefaling af Johanne Schack Bøf bearnaise på Nordlandet – Anbefaling af Johanne Schack Dessert på Nordlandet – Anbefaling af Johanne Schack Nordlandet

En af de smukkeste og bedste restaurant-oplevelser jeg havde på Bornholm, var mit besøg på Nordlandet. For det første er Nordlandets location på Strandvejen i Allinge med udkig udover havet fuldkommen betagende og ovenud smuk. Lige så snart du træder ind i restauranten, har du panorama udsigt til havet, og dét i sammenspil med det rå interiør i form af træ og kig ud til køkkenet, er med til  at tage pusten fra dig allerede, inden du har smagt maden. På menukortet finder du 4 retter for 550,- heriblandt er eksempelvis rib-eye, lam, tartar, kammusling og baked alaska. Jeg var især vild med deres rib-eye med bearnaise, som smagte himmelsk og næsten bør prøves! Maden på restauranten er baseret på lokale varer fra Bornholm, og tager udgangspunkt i det nordiske køkken og årtidernes skiften. Ejerne bag Restaurant Nordlandet er de samme, som du finder bag restaurant Kadeau og Pony – og kvaliteten, som du måske kender fra de restauranter, er i den grad også at finde på Nordlandet. Alt i alt er Nordlandet altså et kæmpe must-see på Bornholm, maden er vidunderlig og omgivelserne fantastiske. Og hvis du ikke får nok af et frokost- eller aftensmadsbesøg på Nordlandets restaurant, er Nordlandet jo tilmed et meget lækkert og gennemført hotel, som indeholder skønne værelser (alle med havudsigt).

Hvor?

Strandvejen 68, 3770 Allinge

Hvornår?

Ons-søn: 18.00-21.00 og lørdag (frokoståbent): 12.00-15.00

Andet?

https://hotelnordlandet.com/da/restaurants/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *