Karamelleriet

Plakat foran Karamelleriet Varer Karamel produktion Karamelleriet

Helt nede ved Svaneke Havn lige ud mod vandet ligger det lille fine karamelkogeri Karamelleriet – mere idyllisk bliver det ikke. I det lille hyggelige kogeri finder du de fineste indpakkede karameller, og du kan ikke undgå den skønneste duft af friske karameller fra værkstedet, som du kan kigge direkte ind i. Hos Karamelleriet kan du få håndlavede flødekarameller i et hav af forskellige smage, heriblandt sød lakrids, chokolade, pebermynte eller selvfølgelig den traditionelle flødekaramel. Derudover fåes også karameller eller fudge med belgisk chokolade overtræk, hårde karameller kaldet klippestykker, som er inspireret af de bornholmske klipper og andre lækkerier. Min absolutte favoritkaramel er deres vanilje eller lakrids fudge, som uden tvivl er den bedste fudge, jeg har smagt. En ting, jeg også er vild med, er alle de fine gaveæsker med små fine labels så som “Jamen undskyld”, “Hurra!”, “KYS”, som du kan købe hos Karamelleriet – perfekte til gaver! Igen, som ved Bornholms Ismejeri, har du muligheden for at få fat i de lækre karameller, selvom du ikke lige lægger din vej forbi Bornholm i den kommende tid. Karamelleriet har nemlig også en butik på Jægersborggade på Nørrebro. Dette var faktisk deres første butik, som åbnede i 2006, hvorefter butikken i Svaneke fulgte. I hvertfald har du muligheden for at få fat i karamellerne begge steder. Og hey! De har også en webshop!

Hvor?

Havnebryggen 2A, 3740 Svaneke

Hvornår?

Man-søn: 10.00-17.30 (i maj) og man-søn: 10.00-18.00 (d. 1.-22. juni).
Hold dig løbende opdateret på åbningtider på deres hjemmeside.

Andet?

http://karamelleriet.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *