Bornholms Ismejeri

Bornholms Ismejeri front Isdisk Is med guf Interiør Bornholms Ismejeri

Vi forsætter med min lille bornholmer-guide, og er nu nået til Bornholms Ismejeri. Hvis du er i Svaneke, kan du næsten ikke undgå at gå forbi Bornholms Ismejeri. Det ligger lige nær havnen, og du kan slet ikke undgå at dufte duften af de lækre vafler. Ejerne af Bornholms Ismejeri er Vibeke Bengtson og Jonas Bohn. I ismejeriet produceres både friske sorbeter og flødeis lavet på ubehandlet friskmalket bornholmsk mælk. Det er med til at give isen en god konsistens, og derudover er selve isen meget intens i smagen. Jeg kan virkelig anbefale deres lakrids is, deres vanilje is og ikke mindst deres meget lækre mocca-guf, som seriøst er et must, hvis de har det på menuen. Derudover fik min mor også deres hjemmebagte vafler, som havde den helt rette tykkelse, smag og sprødhed – så hvis du er til vafler, er det vist også det helt rigtige sted at besøge. Selve ismejeriet er helt vildt hyggeligt, meget rustikt og afslappende. Hvis solen skinner, har de også en skøn baggård, du kan sidde i. Og hey! Du behøver ikke gå helt i panik, hvis du ikke lige kommer til Bornholm i nærmeste fremtid, for det er netop lige blevet muligt at få fat i forskellige is-varianter fra Bornholms Ismejeri i landets Fakta butikker. Hvis du endda har mod på at begynde din egen lille is-produktion, har Vibeke og Jonas også udgivet en kogebog “Is Hele Året” med de lækreste opskrifter.

Hvor?

Postgade 3, 3740 Svaneke

Hvornår?

Man-søn: 11.00-17.00

Andet?

http://www.bornholms-ismejeri.dk

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *