Lov I Listed

Lov I Listed set udefra Keramik og udstilling Keramik Skåle og kopper Lov I Listed

Den absolut aller fineste butik, jeg så på Bornholm, var Lov I Listed. Lov I Listed er en keramik butik ejet af Susanne Glerup Lov og Torben Lov. De begge bor og arbejder i Listed, hvor de selv producerer, designer og glaserer keramikken. I ny og næ står de også og sælger deres smukke keramik i deres lille butik. Kendetegnende for Torben og Susanne er en stor kærlighed til naturen, som især ses i farvevalget og strukturen på deres håndværk. Du kender måske allerede Lov I Listed fra det famøse ‘Kadeau’-stel, der som navnet røber, er produceret til Michelin restauranten Kadeau. Det er lavet i samarbejde med folkene bag. Stellet kan du købe i 6 forskellige farver, som alle er inspireret af naturen eksempelvis farverne sandgrå og skovgrøn. Det er dog ikke kun ‘Kadeau’-stellet som du kan købe, men også et såkaldt ‘Hverdags’-stel i fine farver som råhvid og mat sort. Keramikken er meget populær, og du skal derfor væbne dig med tålmodighed, hvis du vil have lavet en speciel ordre. Hvornår du har mulighed for dette, vil blive meldt ud på deres forskellige tilknyttede medier. Der er dog altid en mulighed for at kigge forbi butikken i Listed når den er åben, og se hvad der står på hylderne. Der kan du nemlig sagtens få købt nogle virkelig smukke og unikke keramikvarer med hjem så som skåle og kopper. Derudover var Susanne som betjente mig den rareste sjæl, som tog sig alverdens tid til at sludre, indpakke og forklare.

Hvor?

Hans Tygesensvej 27, 3740 Svaneke

Hvornår?

Følg løbende med på åbningstider på deres hjemmeside.

Andet?

http://www.lovilisted.dk

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *