Honey

Neonskilt hos Honey Fisk og delemad Borde og stearinlys Softice topping Forret Honey

Så er min lille guide til Århus officielt ovre i denne omgang, og vi hopper direkte tilbage til et lækkert spisested i Indre København, nemlig Honey. Bag Honey finder du de samme ejere, som kendes fra restaurant Kadeau, dog nu forklædt i en bistro-version med et meget prisvenligt budget, og en max afslappet atmosfære. På menuen finder du 3 forretter, 3 hovedretter, 2 hovedretter inkl. garniture beregnet til to personer samt dessert. Retterne tager udgangspunkt i sæsonens skiftende råvarer og kan eksempelvis lyde på varmrøget laks med gulerodspuré, urteolie og agurk eller braiseret lammebov. Du kan altså helt selv sammensætte din menu, og ellers kan du vælge ‘full honey for the money’. Det er en dele-menu med alle de 3 forretter, dagens 2 hovedretter, dessert samt 1/2 karaffel vin, drinks eller øl og vand for kun 495,- pr. person. Ved denne valgmulighed får du ihvertfald muligheden for at smage lidt af hvert. Maden er helt vildt velsmagende og meget delikat og smukt anrettet, for ej at forglemme deres dessert! Den består nemlig af hjemmelavet softice med et hav af hjemmelavet toppings. Eksempelvis citronfromage, hindbærsnitter, brownie og saltet karamel (i mine øjne luksus toppings). Du går selv op og mixer din is fra en softicemaskine. Denne softice sætter lige prikken over i’et på en virkelig god menu. Lokalerne huser faktisk en kantine om dagen, og Honey har derfor beholdt lidt af selvbetjeningen. Jeg er vild med konceptet med at du selv tager dine tallerkener og glas ned fra hylderne, dit bestik fra krogene på væggen, og ydermere bliver maden serveret på store fade, så det er perfekt som dele-mad. Alt dette gør virkelig, at stemningen er total low key og meget hjemlig. Jeg kommer stensikkert igen!

Hvor?

Adelgade 12, 1304 København K

Hvornår?

Man-lørdag: 17.30-00.00 og søndag: lukket

Andet?

https://eathoney.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *