F Høj

Espresso maskine hos F Høj Kager og kakao F Høj

Vi er nået til min sidste anbefaling i Århus i denne omgang. Her vil jeg fortælle jer om min lille kaffepause på F Høj. F Høj er i familie med Michelinrestauranten Restaurant Frederikshøj, som kokken Wassim Hallal står bag, og de to restauranter har et tæt samarbejde. F Høj er dog mere deli-præget. Her er muligt at købe lækre retter med hjem, eller blot smutte forbi den lille café og nyde at tingene bliver serveret. Servicen er nemlig total i top, og caféens medarbejdere er super søde og tager sig vildt god tid til at forklare deres menukort. Stemningen meget afslappet og man føler sig meget hjemme i omgivelserne. På menukortet finder du 6 forskellige lækre klassiske stykker smørrebrød og diverse retter i det søde køkken så som flødeboller, dessertkager og Sarah Bernhardt, alt sammen hjemmelavet. Priserne i caféen er meget overkommelige, og stadigvæk med samme gode kvalitet, som man også kender fra Restaurant Frederikshøj. På caféen fik jeg nok den bedste varme kakao jeg nogensinde har fået. Den var sindssyg god og hvis du har en svaghed for kakao, så SKAL du vælge den, når du kommer. Derudover fik vi 2 dessertkager som ses ovenstående, og som jeg i den grad kan anbefales. De var super delikate og ikke mindst en fryd for øjet.

Hvor? 

Grønnegade 2, 8000 Aarhus C

Hvornår? 

Mandag: lukket, tirs-lør: 11.00-16.00 og søndag: lukket

Andet?

http://fhoj.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *