F Høj

Espresso maskine Kager og kakao Vi er nået til min sidste anbefaling i Århus i denne omgang, og her vil jeg fortælle jer om min lille kaffepause på F Høj. F Høj er i familie med Michelinrestauranten Restaurant Frederikshøj, som kokken Wassim Hallal står bag, og de to restauranter har et tæt samarbejde. F Høj er dog mere deli-præget, hvor det er muligt at købe lækre retter med hjem, eller blot smutte forbi den lille café og nyde at tingene bliver serveret. Servicen er nemlig total i top, og caféens medarbejdere er super søde og tager sig vildt god tid til at forklare deres menukort, hvilket gør stemningen meget afslappet og man føler sig meget hjemme i omgivelserne. På menukortet finder du 6 forskellige lækre klassiske stykker smørrebrød og diverse retter i det søde køkken så som flødeboller, dessertkager og Sarah Bernhardt, alt sammen hjemmelavet. Priserne i caféen er meget overkommelige, og stadigvæk med samme gode kvalitet, som man også kender fra Restaurant Frederikshøj. På caféen fik jeg nok den bedste varme kakao jeg nogensinde har fået – den var sindssyg god og hvis du har en svaghed for kakao, så SKAL du vælge den, når du kommer. Derudover fik vi 2 dessertkager som ses ovenstående, og som jeg i den grad kan anbefales. De var super delikate og ikke mindst en fryd for øjet.

Hvor? 
Grønnegade 2, 8000 Aarhus C
Hvornår? 
Mandag: lukket, tirs-lør: 11.00-16.00 og søndag: lukket
Andet?
http://fhoj.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *